Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγγελίες Ε.Σ.Ε.Μ.Ε.

Ε.Σ.Ε.Μ.Ε. WebRadio

Δίκτυο Συνεργατών

Γιάννης Διαβάτης
Δημοσιογραφών. D.E.A Δ.Δ.ΔΙΚΑΙΟ Πολιτ.Επιστημων “Paris Sorbonne” Αντιπροεδρος E.Σ.Ε.Μ.Ε. (Ενωση Συντακτων Ευρωπαικων Μεσων Ενημερωσης) Kontra Channel t.v Alma Media Group, Radio Diogenis, Midas Web Television
https://www.almamediagroup.eu

Για πρώτη φορά στην παγκόσμια συγγνωστή ιστορία οι παγκοσμιοποιητές μπορούν, μέσω της τεχνολογίας, να ελέγξουν τις μεγάλες αποστάσεις και τις μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες. Αυτό θα έπρεπε να καθιστά άκρως υπεύθυνους και προσεκτικότατους τους Δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, αγαθό το οποίο υπάρχει μεν, σπανίζει δε.

Η ανάδειξη των πραγματικών ειδήσεων με τον πλέον αμερόληπτο – κατά το δυνατόν – τρόπο αποτελεί απαράγραπτο καθήκον της ορθής δημοσιογραφίας, ενώ η «στρατευμένη» εκδοχή της μπορεί να κριθή, ακόμη και ύποπτη οικονομικής ή άλλης «συναλλαγής».

Η αναμέτρηση των παγκοσμιοποιητικών (globalisme) και των πατριωτικών (nationalism) τάσεων εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, με αυξανόμενη οξύτητα και με επικείμενες τις απειλές οικολογικών καταστροφών ή / και πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Η Ελλάδα μέσα στην περιδίνηση αυτών των κοσμογονικών ανακατατάξεων χρησιμοποιήθηκε ως «πείραμα» αντοχής του λαού της και παράδειγμα εθελοπαράδοτης εξουσίας σε ξένα κέντρα αποφάσεων, ερήμην των πολιτών της και εναντίον των εθνικών συμφερόντων της. Καθοριστικό ρόλο στην επιχειρούμενη επικράτηση των παγκοσμιοποιητικών έναντι των, τεχνηέντως, κατακερματισμένων πατριωτικών κινημάτων, επιτελούν διεθνή και ελληνικά Μ.Μ.Ε.

Εμείς, ως ΕΣΕΜΕ , δηλώνουμε πίστη και σεβασμό στις πατρίδες τα ήθη και έθιμα των λαών, στον πλουραλισμό και στον πολυμορφισμό της φύσης. Μοναδικός απαιτούμενος και απαραβίαστος όρος για να δώσουμε βήμα έκφρασης στο κοινό είναι η ευπρεπής εκφορά του λόγου και ο σεβασμός στην διαφορετικότητα, όταν αυτή είναι εποικοδομητική και στην προσήκουσα κατεύθυνση της κοινωνίας μας. Θεμελιώδες δε αξίωμά μας είναι το παληό δημοσιογραφικό “credo”, η «η είδηση είναι ιερή, το σχόλιο ελεύθερο».

Ως προς την παγκοσμιοκρατική άποψη του ισοπεδωτισμού, προς χάριν της μαζικής ηγεμονιστικής διακυβέρνησης των λαών, με σκοπούμενες και συνεπαγόμενες την φτώχεια και την αμάθεια, εμείς αντιπροτείνουμε τον Οικουμενισμό. Στόχευση είναι η κοινωνία των ίσων ευκαιριών για την κατάκτηση, αξιοκρατικά, του Πλούτου και της Γνώσης.

Το αξίωμα του «έκαστος εφ’ ώ ετάχθη», η αξιολόγηση, η παροχή κινήτρων και αντικινήτρων με σκοπό την εύτακτη κοινωνική και πολιτική συμπεριφορά νομοταγών Πολιτών σε ευνομούμενη Πολιτεία, αποτελούν εφαλτήριο και σκοπό της Ένωσής μας.

Δικαιούμεθα έναν καλύτερο κόσμο μόνον όταν εμείς γίνουμε καλύτεροι έναντι των άλλων· άλλως, το τίμημα θα είναι η αλληλοεξόντωση με μοναδικό νικητή την ανθρώπινη βλακεία.
Εμείς την πολεμάμε όσο μπορούμε.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Athens
broken clouds
18.3 ° C
20.6 °
15.6 °
82 %
2.6kmh
75 %
Τε
19 °
Πε
21 °
Πα
20 °
Σα
18 °
Κυ
18 °

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Close

Αίτημα αντιγράφου των δεδομένων μου

 
Close

Αίτημα για διαγραφη λογαριασμού

Close

Αίτημα διαγραφής δεδομένων

Close

General Request / Query To DPO