Ο μάρτυρας κατηγορίας της ΧΑ και οι δημοτικές εκλογές στου Ζωγράφου

291

Ο μάρτυρας κατηγορίας της ΧΑ και οι δημοτικές εκλογές στου Ζωγράφου

Μια περίεργη ιστορία θα σας μεταφέρουμε σήμερα από τον Δήμο Ζωγράφου. Ένα πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου ,ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε άλλη ΟΝΝΕΔ λόγω αλλαγής του τόπου διαμονής του , που ακούει στο όνομα Χι… Θε… ( το ονοματεπώνυμο το αποκρύβουμε και το γιατί θα το διαβάσετε στις επόμενες γραμμές) βρέθηκε σε μια προεκλογική ομιλία υποψήφιου Δημάρχου της πόλης που στηρίζεται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι εδώ μια απλή ιστορία ανάξια λόγου. Η συνέχεια έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο εν λόγω νέος άνδρας είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία Φύσσα με την ένδειξη “μάρτυρας Γ” με την ΧΑ να ομιλεί για ψευδομάρτυρα και να έχει αποκαλύψει το όνομα του δημοσίως.

Για τον λόγο αυτό έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από το Ελληνικό Κράτος και στην δίκη αναφέρεται ως “Μάρτυρας Γ”

Η παρουσία του όμως στην προεκλογική συγκέντρωση έγινε αντιληπτή από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης   η οποία ενώ θεωρητικά ανήκει στον ίδιο πολιτικό – κομματικό χώρο ο εν λόγω υποψήφιος της είναι σημαίνων στέλεχος της ΧΑ στην πόλη του Ζωγράφου και ιδιαίτερα γνωστός.

Αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άνθρωπος να εξαφανιστεί από εκεί. Το ερώτημα είναι απλό και για να μην αδικούμε τους Ζωγραφιώτες υποψηφίους.

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κόντρα δυο πρώην όχι μόνο συναγωνιστών αλλά και δυο παρατάξεων σε μια πόλη;

Το ερώτημα δικό μας οι απαντήσεις δικές σας.