Παιδ-ΑΡΙΣΤΕΙΑ!

179

Η Διπλωματική ασυλία και η παιδεραστία!

20 χρόνια στην Μολδαβία για τους παιδεραστές,στην Ελλάδα και έφεση για την απόφαση;

Βιτρίνα Νορβηγού ο ιστότοπος όπου καλούσε Gay να έρθουν να παίξουν με παιδιά….

Βιασμοί αγοριών ηλικίας 9 έως 15 χρονών!

Μόνο αγοριών!

Σύμφωνα με την συνθήκη της Βιέννης του 1961 οι διπλωμάτες…………,

με αναστολή όμως για κατ’εξακολούθηση παιδεραστία;

Σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης.

Παρών στη δίκη ήταν και ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

28 μήνες βέβαια για παιδεραστία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια,
δεν το λες και παραδειγματική ποινή.

Στα μαλακά έπεσε ο παιδεραστής.

Ένοχος o παιδεραστής αλλά ατιμώρητος.

“Οι διπλωμάτες δεν μπορούνε να υποστούν ποινική διερεύνηση,παρόλο που είχε συλληφθεί”.

“Ο Νικόλαος Γεωργιάδης Εργαζόταν στην Μολδαβία για την U.N.D.P. την διευκρίνιση ανάπτυξης του ΟΗΕ, Ενώ ήταν και οικονομικός σύμβουλος του υπουργού οικονομικών Της Μολδαβίας και είχε διπλωματική ασυλία”.

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Γιατί;

“Το Νοέμβρη του 2010 όταν ο εισαγγελέας έλαβε επίσημη επιστολή από τον υπουργό εξωτερικών της Μολδαβίας να κλείσει την υπόθεση για τον Έλληνα Διπλωμάτη αποφάσισε σε λοιπόν να κλείσει την υπόθεση.
Το 2012 όμως άλλος εισαγγελέας άνοιξε ξανά την υπόθεση της παιδεραστίας .Ο κύριος Γεωργιάδης πλήρωσε μεγαλοδικηγόρο της Μολδαβίας όποιος πήγε στα δικαστήρια και ζήτησε την απόφαση ακύρωσης του γενικού εισαγγελέα Ισχυριζόμενος ότι ο κύριος Γεωργιάδης τότε ήταν διπλωμάτης και τον προστάτευε η συνθήκη της Βιέννης.”

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ποινή αφορά κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία. Επιπλέον το Δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.

«Την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής» πρότεινε ο εισαγγελέας για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εισαγγελέας της Έδρας αφού διάβασε το κατηγορητήριο, κατέρριψε κατά την πρότασή του όλη την υπερασπιστική του γραμμή του Νίκου Γεωργιάδη. Αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική έρευνα του περιοδικού Hot Doc στην οποία υπήρχαν επώνυμες καταθέσεις και στοιχεία για την εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Γεωργιάδη σε μεγάλη υπόθεση τράφικινγκ και κυκλώματος παιδεραστίας – παιδοφιλίας.

Κατέρριψε πως το δημοσίευμα, όπως υποστήριζε η πλευρά του κατηγορουμένου, έγινε προκειμένου να χτυπηθεί πολιτικά τόσο ο ίδιος όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νεοεκλεγείς τότε αρχηγός της ΝΔ το 2016.

Ειδικότερα, το κατέρριψε λέγοντας πως αντίστοιχα δημοσιεύματα ερευνητών δημοσιογράφων στη Μολδαβία τα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011, ενέπλεκαν το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη, ως τον μόνο Έλληνα που εμπλεκόταν στο εν λόγω κύκλωμα στη Μολδαβία.

Τότε, όπως αναρωτήθηκε ο Εισαγγελέας, «δεν θορυβήθηκε ο κατηγορούμενος; Το έκαναν οι ξένοι δημοσιογράφοι για τον χτυπήσουν πολιτικά; Το 2010 δεν υπάρχει θέμα πολιτικής σκοπιμότητας παρά μονάχα η διερεύνηση της αλήθειας. Έτσι καταρρίπτεται κατά την άποψή μου, μία από τις βασικές υπερασπιστικές γραμμές του κατηγορουμένου ότι τα δημοσιεύματα τον ενέπλεκαν για να τον πλήξουν πολιτικά».

Ο εισαγγελέας δέχτηκε τα όσα κατέθεσε στο περιοδικό Hot Doc, τα οποία έγιναν αργότερα και ένορκη κατάθεση στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, η Mολδαβή δικηγόρος, Ναταλία Μπαϊράμ. Τόνισε ότι ήταν τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Θυμίζουμε πως η Έδρα δεν δέχτηκε να αναγνωστεί η ένορκη κατάθεση της δικηγόρου. Ο εισαγγελέας όμως στην πρότασή του, υποστήριξε ότι είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που μετέφερε στη δημοσιογραφική τους έρευνα η ομάδα του Hot Doc.

Ο εισαγγελέας τόνισε πως η στάση που κράτησε στην όλη υπόθεση, όπως κατέθεσε ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης κατά την απολογία του, όταν η υπόθεση έγινε γνωστή στα τέλη του 2010 και τον κράτησαν στο αεροδρόμιο, ήταν πρωτοφανής και αξιοπερίεργη.

«Δεν τον άγγιζε τίποτα», επισήμανε πολλές φορές.

«Αυτό είναι το αξιοποιήσιμο υλικό των καταθέσεων και συνεντεύξεων, που έγινε από την επικοινωνία Eλλήνων και Mολδαβών δημοσιογράφων. Δεν επετράπη η ανάγνωση άλλα είναι η ίδια», πρόσθεσε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Απολογούμενος ο Γεωργιάδης δεν αναφέρει τίποτα για τη διαδικασία δεν τον αγγίζει, τίποτα από το κατηγορητήριο δεν τον αγγίζει».

Τόνισε ακόμα ο εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης, φρόντισε να μην εμπλακεί το όνομα του με κανέναν τρόπο περαιτέρω και σε οποιοιδήποτε νομική ενέργεια στη Μολδαβία.

Προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στην Μολδαβία, για να μην εμπλακεί το όνομα του σε καμιά υπόθεση. Με όποιο νομικό τρόπο ή μέσο η όπλο είχε προσπάθησε να μην συνεχιστεί η να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον του στη Μολδαβία».

Η διαδικασία συνεχίζεται.

O πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης έκανε λόγο για «δικαστική πλάνη» μιλώντας για «υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους»!

Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιους κύκλους εννοεί ο Νίκος Γεωργιάδης. Αν εννοεί πάντως το Documento, όφειλε να το αναφέρει ονομαστικά ώστε να λάβει την πρέπουσα απάντηση σε όλα τα επίπεδα.

Σε πλήρη αντίθεση βέβαια με την πρόταση του Εισαγγελέα που ανέφερε συγκεκριμένα:

«Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.»

Τι δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης

«Η πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους εναντίον μου ήταν κατά πλειοψηφία καταδικαστική. Με σθένος και παρρησία υποστήριξα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος. Η απόφαση ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης καθώς από την όλη διαδικασία δεν προέκυψε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μου. Παρά ταύτα έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως στο Εφετείο θα δικαιωθώ.»

Πρόσθετη αναφορά Βαγγέλης Ξανθάκης

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ